TANQUEM EL CURS ACADÈMIC 2017-2018 AMB ELS MENTORS I MENTORATS

Aquest dimarts, 26 de juny, els mentors i mentorats de la Fundació Impulsas’han reunit a l’Alberg Canonge Collell de Vic per tancar el curs acadèmic actual. A les 18.00h, els més de 100 mentors i mentorats han estat citats per tal de portar a terme dues activitats grupals.

Mentors i mentorats van ser dividits en sis grups per tal de participar a les sis dinàmiques preparades. En cada una de les activitats es treballaven diverses competències vistes durant aquest curs escolar a les sessions grupals: treball en equip, gestió de les emocions, comunicació o creativitat, entre d’altres.

IMG_1556

Les sis activitats proposades eren molt diverses i permetien a cada persona de l’equip proporcionar el seu gra de sorra per tal de què l’equip pogués resultar el guanyador. Algunes de les proves realitzades van ser, per exemple: l’esquí en grup a través d’uns llargs esquís amb els quals es caminava en conjunt tot l’equip; emocions globus en els quals l’equip s’organitzava per parelles, cada parella tenia un globus i un punxó i havia d’aconseguir rebentar els globus de les altres parelles de l’equip aconseguint que no rebentessin el seu; o, també, el pas de la informació, molt similar al joc del telèfon i que permetia veure la facilitat que hi ha en tergiversar la informació.

IMG_1584

Finalitzades les sis proves, els assistents van poder gaudir d’un berenar per tal de poder donar per acabat el curs 2017-2018. Les sis dinàmiques han permès la unió entre mentors i mentorats i poder compartir les vivències viscudes durant el curs educatiu.

IMG_1578

Deixa un comentari