Bedding i Fredvic engeguen el Programa Impulsa Oportunitats formant dos joves Impulsers a l’empresa

La Nyuma i en Kirpal participaran aquest estiu al pla de formació laboral Impulsa Oportunitats per potenciar la seva experiència i millorar el CV, una oportunitat per als joves Impulsers de posicionar-se de manera avantatjosa al mercat de treball

Durant aquest mes de juny, dos joves Impulsers iniciaran l’estada formativa a les empreses Bedding Industrial Begudà i Fredvic a través del Programa Impulsa Oportunitats, una proposta de Responsabilitat Social Corporativa per col·laborar en l’aprenentatge laboral dels joves, remunerant-los per les hores que treballin i implicar els seus treballadors en l’acompanyament i tutoria durant la seva estada a l’empresa, que té una durada aproximada d’entre 2 i 4 mesos.

Un dels objectius del Programa Impulsa Oportunitats és que l’empresa acompanyi al jove en el seu aprenentatge laboral, una experiència complementària a la seva formació que no està necessariament vinculada als estudis que cursen. En concret, en Kirpal està cursant un cicle d’Atenció a persones en situació de dependència i a Fredvic i donarà suport en l’atenció al públic i tasques administratives. En el cas de la Nyuma, ella estudia un cicle d’Auxiliar d’Infermeria i a Bedding realitzarà tasques de manipulació i packaging. 

A més d’una oportunitat pels joves de nodrir-se d’experiències professionals, aquest programa és una proposta de RSC per a que les empreses desitgin implicar-se en un projecte social, ajudant un jove en el seu creixement professional i donar-li l’oportunitat de conèixer i participar del funcionament d’una empresa.

La primera fase del programa es va començar a desenvolupar a principis d’any, amb la formació bàsica que els permet als joves desenvolupar actituds i aptituds al lloc de treball i l’oportunitat d’entrar en una borsa de candidats per realitzar estades a les empreses. La segona fase, que consisteix en la incorporació dels joves a les empreses per a realitzar l’estada formativa, s’iniciarà durant aquest mes.

 

Vols implicar la teva organització en el Programa Impulsa Oportunitats?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *