Mentoria

El Programa Impulsa Mentoria és la garantia d’un acompanyament humà i de proximitat als joves Impulsers, clau per l’èxit del Mètode Impulsa

Els mentors i mentores són persones amb una trajectòria personal i professional sòlida que, de manera altruista, acompanyen als joves Impulsers en el seu creixement personal i professional. 

Des de la Fundació Impulsa promovem relacions transformadores entre joves i mentors. A través del nostre programa de formació, les persones mentores de la Fundació Impulsa adquireixen l’experiència, els coneixements i habilitats necessàries que els permet desenvolupar-se i oferir un suport proper, reflexiu i sense judicis als joves.

Formar part del programa de Mentoria Social de la Fundació Impulsa implica un compromís de dos anys i una dedicació d’aproximadament 5 hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb la tècnica de referència de l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa. El proper curs el Programa Impulsa Mentoria es desenvoluparà als territoris d’Osona, la Garrotxa, el Berguedà, el Moianès, el Bages, el Baix Empordà i a Terrassa i Sabadell. 

 El programa de Mentoria Social és també una proposta de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per a les organitzacions que vulguin involucrar els seus treballadors fent de mentors a través del voluntariat corporatiu. L’experiència fomenta el compromís i la pertinença dels treballadors vers l’empresa.  

Fes-te mentor o mentora, acompanya un jove Impulser

Ets una organització?

Omple el formulari per a més informació

Fes clic a la icona i accedeix al teu espai de mentoria (Sinergia CRM) per registrar la trobada amb el mentorat