ODS

Si col·labores amb la Fundació Impulsa, t’impliques en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030

Fi de la pobresa

Promovem la igualtat d’oportunitats dels joves acompanyant-los en la seva formació i creixement personal i fent xarxa al territori per avançar cap a una societat més justa i cohesionada.

Educació de qualitat

Acompanyem joves amb talent que es troben en una situació econòmica complicada i els oferim una beca per accedir a estudis de Formació Professional, un ordinador, sessions de treball personal, formacions en competències transversals i orientació laboral.

Igualtat de gènere

Vetllem per garantir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, tant pel que fa a l’adjudicació de beques com a la selecció de les persones mentores.

Treball digne i creixement econòmic

A la Fundació Impulsa treballem des dels diferents territoris per dinamitzar el teixit econòmic i social i garantir que els joves puguin gaudir d’ocupabilitat sense haver de marxar del seu territori, garantint així un equilibri territorial fora de les grans zones urbanes.

Reducció de les desigualtats

L’acompanyament als joves Impulsers es fa de manera integral, proporcionant, a banda de finançament per a cursar estudis de Formació Professional, suport tecnològic, humà, social i laboral.

Aliança pels objectius

Una xarxa d’agents de cada territori acompanya els joves durant la seva experiència:  joves, mentors i mentores, ambaixadors, empreses, institucions públiques, centres educatius, i entitats socials formen part activa de l’engranatge del Mètode Impulsa.

“El projecte de la Fundació Impulsa és un model de retorn a la societat molt vàlid, que potencia la cultura de l’esforç i l’emprenedoria i aporta un valor que el nostre sistema polític no ha estat capaç de garantir”

Salva Ramon.
President de Frime i Ambaixador Impulsa a Terrassa.

Llegeix-ne més a: