Alumni

Els joves Impulsers es mantenen en xarxa després del seu pas per la Fundació Impulsa, una proposta per compartir aprenentatges, oportunitats i una comunitat de persones amb talent i motivació per continuar avançant

La comunitat Alumni de la Fundació Impulsa està formada per l’antic alumnat beneficiari  de la Beca Impulsa des de la seva obertura el curs 2015-2016 fins avui dia. Es tracta d’un programa que té com a objectiu dinamitzar la comunitat d’alumnat antic, incentivant que aquest mantingui el contacte amb la comunitat Impulsa, amb els antics companys Impulsers i amb les empreses que col·laboren amb la Fundació. 

El programa Alumni dona accés als seus membres a ofertes laborals, a formacions, i a formar part de manera activa del Mètode Impulsa, ajudant a altres joves Impulsers durant el seu pas per la Fundació ja sigui a través de la mentoria, aportant la seva pròpia experiència acadèmica o professional, o fent de prescriptors de la Fundació.

Alumni també esdevé un espai a partir del qual valorem l’impacte que la Beca Impulsa té en els joves becats a través d’enquestes anuals per conèixer la seva situació en l’àmbit professional i personal, així com contribuir a detectar de la mà dels Alumnis possibles millores als diferents programes per tal que s’adaptin a les necessitats reals dels joves.

“Quan vaig rebre la Beca Impulsa, el meu pare i la meva mare no treballaven i, per tant, sense la Beca no hauria pogut estudiar gaire. En canvi, ara tinc un grau mitjà i un grau superior, i m’he adonat que m’agrada estudiar i aprendre”

Souhaila Abbou.
Jove Impulser 2019-2021

Llegeix-ne més a: