Mentors i mentorats tanquen el curs acadèmic 2016-2017

Abans de donar pas a les vacances d’estiu, aquest dijous 22 de juny, mentors i mentorats s’han reunit a l’Alberg Canonge Collell de Vic per tancar el curs acadèmic actual. A les 19.00h, els 70 mentors i mentorats han estat citats per tal de portar a terme dues activitats grupals.

Els mentorats que aquest any han finalitzat els estudis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, juntament amb el seus mentors, han realitzat una breu gimcana de proves d’aventura. En canvi, els mentorats que aquest curs han iniciat els seus estudis de Formació Professional –juntament amb els seus mentors- han pogut realitzar un tast d’una cursa d’orientació. Després els assistents han realitzat un intercanvi de proves per tal de què tothom pogués gaudir d’ambdós circuits.

Finalitzades les activitats, els assistents han pogut gaudir d’un berenar per tal de poder donar per acabat el curs 2016-2017. Aquesta ha estat una jornada per compartir les vivències durant el curs escolar i per poder conèixer més a cada un dels mentors i mentorats. Aquesta activitat a l’aire lliure ha propiciat intercanvis molt positius entre els alumnes de la Fundació.