ArchivesTècnic

Electromecànica de Vehicles

Sóc un noi responsable i extrovertit. Tinc facilitat amb el treball en equip i moltes ganes i predisposició per aprendre. Estic apunt de finalitzar els meus estudis de mecànica de vehicles i m’agradaria accedir a una empresa per tal de posar en pràctica els coneixements adquirits en el centre educatiu, m’agraden tot tipus de vehicles i crec que puc adaptar el meu treball a tots ells.

Mecanització

Tinc ganes de començar a agafar experiència en el terreny laboral i incorporar-me en aquest nou món aplicant els coneixements adquirits.

M’agradaria treballar en una empresa del sector del metall portant a terme activitats de mecanització, tasques de mecànic industrial. M’agrada molt el que estic estudiant i tinc ganes de poder conèixer el dia a dia d’aquest ofici.

Instal·lacions Telecomunicacions

Ara que he finalitzat els estudis, m’agradaria accedir a una empresa relacionada amb audiovisuals per tal d’adquirir nous coneixements i començar a tenir la meva experiència en el món laboral.

Pel que fa a la meva experiència professional, puc dir que –actualment- estic portant a terme la Formació en el Centre de Treball en el Teatre Atlàntida de Vic. Aquesta tasca m’ha ajudat a poder aplicar els coneixements treballats a l’aula, en el dia a dia de la meva professió.