TANQUEM EL CURS ACADÈMIC 2017-2018 AMB ELS MENTORS I MENTORATS

Aquest dimarts, 26 de juny, els mentors i mentorats de la Fundació Impulsas’han reunit a l’Alberg Canonge Collell de Vic per tancar el curs acadèmic actual. A les 18.00h, els més de 100 mentors i mentorats han estat citats per tal de portar a terme dues activitats grupals.

Mentors i mentorats van ser dividits en sis grups per tal de participar a les sis dinàmiques preparades. En cada una de les activitats es treballaven diverses competències vistes durant aquest curs escolar a les sessions grupals: treball en equip, gestió de les emocions, comunicació o creativitat, entre d’altres.

IMG_1556

Les sis activitats proposades eren molt diverses i permetien a cada persona de l’equip proporcionar el seu gra de sorra per tal de què l’equip pogués resultar el guanyador. Algunes de les proves realitzades van ser, per exemple: l’esquí en grup a través d’uns llargs esquís amb els quals es caminava en conjunt tot l’equip; emocions globus en els quals l’equip s’organitzava per parelles, cada parella tenia un globus i un punxó i havia d’aconseguir rebentar els globus de les altres parelles de l’equip aconseguint que no rebentessin el seu; o, també, el pas de la informació, molt similar al joc del telèfon i que permetia veure la facilitat que hi ha en tergiversar la informació.

Finalitzades les sis proves, els assistents van poder gaudir d’un berenar per tal de poder donar per acabat el curs 2017-2018. Les sis dinàmiques han permès la unió entre mentors i mentorats i poder compartir les vivències viscudes durant el curs educatiu.

IMG_1578