Els Premis Garrotxí de l’Any, organitzats per CIT, reconeixen la nostra tasca premiant-nos com a millor iniciativa social

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) convoca anualment els Premis Garrotxí de l’Any, un certamen que reconeix públicament les persones, empreses, entitats o associacions que més han destacat per la seva activitat al llarg de l’any i que més han contribuït al progrés de la Garrotxa i a la seva projecció. Enguany, des de la Fundació Impulsa hem tingut l’honor de rebre aquest reconeixement com a millor iniciativa social.  

Ho explica el nostre Ambaixador a La Garrotxa, Jordi Rabat: “Sempre és motiu d’alegria veure que es posa en valor la tasca que estem portant a terme. I que aquest reconeixement vingui de la mà d’un premi que aposta per l’impuls al talent, la dedicació, els valors i el compromís de garrotxins i garrotxines en un dels territoris on des del 2018 hem becat i acompanyat gairebé una vuitantena de joves i en el qual comptem amb la complicitat de mentors i mentores i diferents Organitzacions Impulsores ens fa especial il·lusió”. 

Amb els Premis Garrotxí de l’Any el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) reivindica l’autoestima territorial, en la qual enguany ha considerat que la Fundació Impulsa està jugant un paper fonamental a la comarca: “A una societat a la qual li costa molt de reconèixer els mèrits dels seus ciutadans, aquest acte contribueix a fomentar l’autoestima dels garrotxins i, al mateix temps, a projectar la comarca a tot Catalunya. El Premi Garrotxí de l’Any esdevé un acte per posar de relleu els millors de tots nosaltres”.