INICIEM EL 2019 AMB LA SEGONA SESSIÓ FORMATIVA AMB ELS ALUMNES D’OSONA

El dissabte 12 de gener es va portar a terme a Creacció la segona formació grupal dels alumnes d’Osona. El taller, dividit entre els alumnes de primer i segon curs de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i un tercer grup amb els alumnes de Grau Superior, va estar enfocat en el treball en equip i els estils relacionals.

De 9.00h a 11.00h va ser el torn dels alumnes de primer curs de Grau Mitjà, amb la dinamització de Tània Casanova, i dels alumnes de Grau Superior, amb la formadora Núria Ramos. Ambdues formadores van acollir de 11.00h a 13.00h els alumnes de segon curs de Grau Mitjà.

IMG_1359

Els tres grups van comptar amb una breu introducció de les seves formadores i van iniciar la sessió amb una presentació personal: “qui sóc, què estudio i com em sento”.

La següent dinàmica va consistir en presentar quatre estils relacionals (impersonal, antipàtic, simpàtic i empàtic) i es van treballar per parelles cada un d’aquests. Un cop realitzades les discussions en parelles, es va procedir en un debat amb equip on cada alumne va explicar què li havia suggerit cada estil i amb quin se sentia més representat.

IMG_1361

A continuació, amb els dos grups de Grau Mitjà, es va portar a terme el treball en equip.Cada grup es va dividir en petits grups i van haver de portar a terme una breu representació de teatre amb cada un dels estils comunicatius. Seguidament es van portar a terme les representacions davant de la resta del grup i es va crear un debat conjunt després de cada una. Pel que fa als alumnes de Grau Superior, van estar treballant diversos exemples amb parelles i realitzant un treball més personal d’autoconeixement.

IMG_1355

Finalment, la clausura amb els tres grups va consistir amb un debat conjunt sobre la importància de conèixer amb quin estil comunicatiu ens relacionem amb els altres i, també, amb un mateix; així com també l’aprenentatge al llarg de la sessió i la sensació final amb la qual es va finalitzar la formació.

IMG_1368