Signem un conveni de col·laboració amb Casal Claret per treballar junts contra l’exclusió social dels joves 

Amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre ambdues entitats en relació a la tasca de voluntariat que realitzen els joves de la Fundació Impulsa a Casal Claret, trobar sinergies i millorar el desenvolupament dels respectius programes d’actuació, des de la Fundació Impulsa hem signat un conveni de col·laboració amb el Casal Claret, entitat social sense ànim de lucre que realitza activitats i projectes per acompanyar a persones en situacions d’exclusió social i vulnerabilitat. 

Així, aquesta col·laboració també busca oferir-nos suport mutu per tal que es puguin compartir recursos i potenciar el treball en xarxa dins del territori. Amb aquesta voluntat, el Casal Claret es compromet a acollir  joves de la Fundació Impulsa  per tal que aquests puguin desenvolupar les hores de voluntariat que han de portar a terme en el marc del Programa Impulsa Creixement Humà com a compromís amb la Fundació Impulsa, així com també es compromet a proporcionar-los les eines necessàries per tal de desenvolupar-hi les funcions que se’ls assignin des de l’entitat, entre d’altres, comptant sempre amb un acompanyament per part dels equips tècnics de les dues entitats. Ho explica la tècnica de Programes de la Fundació Impulsa, Marta Garrido, que posa de manifest el valor d’establir col·laboracions com la que es porta a terme amb el Casal Claret: “Per a nosaltres és molt important poder establir sinergies i col·laboracions amb entitats que treballen en la mateixa direcció que nosaltres i a través de les quals podem oferir als joves dur-hi a terme les seves hores de voluntariat, potenciant el seu creixement humà. En el marc d’aquesta col·laboració es mantindrà una coordinació trimestral amb la tècnica referent a càrrec de la supervisió dels joves voluntaris amb l’objectiu de valorar i fer el seguiment de la tasca de voluntariat dels joves”.  

En aquesta mateixa línia, la directora de Casal Claret, Anna Larios també destaca el perquè d’aquesta aposta amb la Fundació Impulsa: “Des de Casal Claret acompanyem vides amb la voluntat i la certesa que des de l’educació podem aconseguir una transformació social digne que ofereixi possibilitats emancipadores que incloguin a les persones, garanteixin un futur en igualtat de condicions per tots els infants i adolescents, posant les seves vides al centre. Per tal d’anar treballant en pro d’aquesta inclusió social, des del Casal Claret creiem en el treball col.laboratiu i en xarxa amb els diferents agents i entitats del territori, aquest cas Osona, i per aquest motiu hem fet un acord de col·laboració amb la Fundació Impulsa”.  

A través d’aquesta col·laboració, els joves de la Fundació Impulsa donaran suport al projecte d’infància i adolescència del Casal Claret.