Tech Data, líder en el mercat de distribució de tecnologia i agregació de solucions, ens fa donació de 15 ordinadors per als joves becats

Aquest matí la nostra directora, Alejandra Manau, s’ha reunit amb representants de l’empresa líder en el mercat de distribució de tecnologia i agregació de solucions Tech Data per formalitzar l’acord que permetrà a la Fundació Impulsa comptar amb 15 ordinadors que l’empresa ens cedirà gratuïtament per tal de poder-los facilitar als joves que becarem el curs que ve.  

Manau explica l’ajuda que suposa l’aportació de Tech Data per la Fundació Impulsa: “Més enllà de la beca econòmica i de l’acompanyament que es fa a diferents nivells, les Beques Impulsa també doten els joves d’un ordinador. I justament, la compra d’aquests ordinadors és una de les necessitats a cobrir per poder concedir les Beques Impulsa. Per tant, comptar amb aportacions com la de Tech Data és molt important per a nosaltres i des d’aquí volem agrair la seva col·laboració amb la donació d’aquests 15 ordinadors que permetran cobrir la necessitat bàsica d’accés a les noves tecnologies de 15 dels joves que becarem el curs vinent”. 

Per la seva banda, Jordi Berenguer, Senior Finance Manager de Tech Data, destaca que es tracta d’una aportació que han tingut clara des del primer moment en què van conèixer el projecte de la Fundació Impulsa: “La proposta que vam rebre per part de la Fundació Impulsa és dels projectes més professionals que hem vist i de seguida vam tenir clar que podíem fer aquesta col·laboració perquè nosaltres tenim disponibilitat d’ordinadors ja que internament els donem una vída útil molt inferior a la que tenen  perquè els canviem molt sovint. Ara mateix en tenim 15 de disponibles, que els hem fet revisar i que seran els que donarem a la Fundació Impulsa perquè joves que no tenen accés a la tecnologia puguin disposar d’una eina que ens sembla bàsica per assolir una educació de qualitat”. 

Properament Tech Data també col·laborarà amb la Fundació Impulsa oferint a la seva plantilla la possibilitat de fer voluntariat corporatiu; de fet, ja hi ha alguns treballadors i treballadores que s’han interessat en oferir formacions a Impulsers en el marc d’aquesta iniciativa.