Membres del Patronat de la Fundació Impulsa s’han trobat amb Salvador Illa (primer secretari del PSC) i Alícia Romero (portaveu del PSC al Parlament de Catalunya)

Noves oportunitats dels joves

 

El President de la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs, i dos dels membres del Patronat, Andrea Carandell i Marc Rovira, han visitat aquesta setmana als dos representats polítics que estan al capdavant del Partit Socialista de Catalunya, Salvador Illa (president del grup parlamentari) i Alícia Romero (portaveu).

La trobada ha estat molt enriquidora ja que ha permès donar a conèixer la nostra Fundació i posar en valor la tasca que estem fent per a donar oportunitats als joves. Els dos representants polítics han agraït la feina que s’està fent des de la nostra entitat arreu de Catalunya amb el Mètode Impulsa i han encoratjat a totes les organitzacions a sumar-se al nostre projecte.

Durant la trobada s’ha treballat la manera de generar complicitats per un futur dels joves Impulsers. Des de la Fundació Impulsa volem donar les gràcies per la bona rebuda que vam tenir i per escoltar el nostre projecte. Amb la implicació de tots els agents farem que el nostre mètode sigui present arreu de Catalunya i que, alhora, més joves se’n puguin beneficiar.