L’Organització Impulsora Motocard obre les portes als Impulsers per conèixer de primera mà el seu dia a dia i el de Kawasaki Racing Team dins el Programa Oportunitats de la Fundació Impulsa

Impulsers de diferents territoris han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà l’empresa líder en el món dels accessoris del motociclisme, Motocard.  L’empresa és Organització Impulsora de la Fundació Impulsa i ens ha obert les seves portes permetent-nos visitar la seva botiga, el taller mecànic de Kawasaki Racing Team (dels quals n’és patrocinador Motocard) i fer una visita al circuit de Catalunya (Montmeló) a través de Kawasaki Racing Team, coincidint amb la tercera edició del Catalunya WorldSBK amb categories com les Superbike, Supersport i Supersport300, acabant la visita amb un dinar gratuït a l’Hospitality de Kawasaki Racing Team (KRT).  

En total 13 joves de La Garrotxa, Osona, Berguedà i Terrassa han gaudit d’aquesta activitat, oberta a tots els Impulsers de les branques tècniques de mecànica de vehicles, electromecànica i de la branca de comerç i màrqueting. Durant l’experiència compartida, els joves s’han interessat per diferents aspectes i han après el funcionament d’una organització com Motocard i la importància del treball en equip a través de KRT. Així ho explica la tècnica de Programes, Judit Sànchez: “Ha estat una visita molt atractiva pels Impulsers i cal destacar la gran acollida per part de Motocard, que a banda de fer-nos una visita a la seva botiga, al ser patrocinador de de KRT, també ens ha permès visitar aquest taller mecànic. Es tracta d’una activitat que ha permès als joves Impulsers conèixer de prop les competències professionals demandades en aquest sector, així com la importància de valors com l’esforç, la constància i el treball en equip. Es tracta d’un aprenentatge real que es complementa a la perfecció amb el coneixements rebuts a l’aula”. 

Aquesta visita s’emmarca dins el Programa Oportunitats en què s’ofereix als alumnes formació en competències transversals per al lloc de treball i intercanvi d’experiències per acostar-los al món laboral i millorar les seves possibilitats d’accedir-hi.  

Des de la Fundació Impulsa es vol agrair una vegada més l’oportunitat que Motocard i Kawasaki Racing Team han ofert als joves Impulsers acostant-los a les seves instal·lacions.